Ni Hao Chinatown
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
19 Juli 2011 | Hong Kong, Kowloon
Verder vind ik het hier helemaal niet zo duur! Tot nu toe… Bij de Mac was een filet-o-fish omgerekend E1,40 (wel vol graten, maar dat zou typisch Chinees zijn??) en een Sunday-ijsje zonder nootjes een kleine 60 cent.
Het is hier vies warm, heel vochtig. Het doet heel erg westers aan, Hong Kong. Toen ik aankwam deed het me heel erg denken aan LA en Miami. Er rijden ook van die dubbeldekkers als in Londen, wel grappig. Morgen wil ik naar Hong Kong Island, ik wil ook in de kabelbaan richting de grote Boeddha, dat komt na Macau maar denk ik. Nu ga ik slapen, want ik ben kapot!!!! Morgen wil ik vroeg weg om het verder te bekijken! En mam... het is super veilig hier volgens mij, althans ik ben niet bang dus niet bang zijn!
Liefs Iris
19 Juli 2011 - 15:09
Karin:
Gelukkig!! We zijn heel blij dat je veilig bent aangekomen!! Heel veel liefs vanuit Veendam.
Karin, Adrie, Ben en Mark -
19 Juli 2011 - 15:16
Andre :
Hoi tegenvoetse Iris,
Als ik goed voel dan kriebelen je voetzolen tegen de mijne... wel warm ertussen..
Meisje koop je wel een stuk touw zodat je je ergens kunt laten zakken als er brand uit breekt?!
Je zult vast lekker slapen nu.
Hou van je, dikke zoen!
Andre -
19 Juli 2011 - 16:10
Stella:
Grappig dat je nu zo in China bent, en wij hier allemaal in NL, gisteren zat ik nog schuin achter je in de auto!
Mooi dat je veilig bent geland en dat het er veilig enzo is, maar ik mis je wel hoor! Heel veel plezier in Hong Kong en goedemorgen voor als je dit leest (waarschijnlijk).
iloveyou, dikkedikkedikkedikkedikkedikke kus, Stella <3 -
19 Juli 2011 - 19:58
Maron:
Goed dat je niet bang was, kleintje!
En je kamer viel me heel erg mee, ik dacht dat je de douche en wc moest delen, maar je hebt alles gewoon voor jezelf!
xx Macaroni -
19 Juli 2011 - 19:58
Maron:
Ni hao! -
19 Juli 2011 - 20:35
Joke :
Dag lieve Iris,
Wat fijn dit allemaal te lezen! Je zult zeker veel last hebben van een jetlag. Ben benieuwd of het je lukt om vroeg van bed te gaan. En als jij niet bang bent, zijn wij dat ook niet. Laat snel weer van je horen. Ik ga nu ook slapen. Liefs van Joke en natuurlijk ook van Herman, Hunter en Reyer -
19 Juli 2011 - 22:35
Mama:
Ni Hao Ici,
Mooi dat je je veilig voelt liefie ! Heel bijzonder hoor dat je in China bent! Is je bed een beetje comfortabel of is het zo'n Spartaans matrasje?Over twee uur zul jij wel al weer wakker zijn .Ik ben zo benieuwd wat je vandaag allemaal gaat zien!
Veel plezier en heel veel kussies !
Mama